Droomhuis

my home

Dromen zijn er om na te leven, toch? Ik heb op via mijn profielen op pinterest en op welke.nl foto’s bij elkaar gezocht voor in mijn droomhuis.
Ik vind het heerlijk om te dromen, uren kan ik plaatjes kijken in tijdschriften of op deze sites en wegdromen bij alle fantastische (maar soms helaas onrealistische) ideeën die ik verzin.
Voor mijn toekomstige huis houd ik van veel natuurlijk licht in huis, natuurtinten en hout en betonlook, maar het moet natuurlijk wel gezellig zijn! Dus een vrolijk kleurtje of een gek/groot schilderij past zeker in mijn droomhuis. Nou ja dit zijn puur interieur ideeën, want over de plek waar ik mijn droomhuis nee zou willen zetten, daar kan ik mijn hele leven van blijven dromen haha

Ik woon nu in een heerlijk appartement hoor en ben tevreden met wat ik heb, maar ooit hoop ik een fractie van aaaaaal mijn dromen te kunnen waarmaken 🙂

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Advertenties

15 thoughts on “Droomhuis

  1. Dat ziet er er goed uit! Ik heb zelf ook wel een beetje deze stijl. Lekker licht, bruin tinten, hout, een beetje grof, modern maar toch gezellig en een tikje klassiek er tussendoor 😀 haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s